Skip to main content

Tjänster

Beställningstrafik

Förutom våra egna resor och vår expressbuss så erbjuder vi även beställningstrafik. Det innebär helt enkelt att ni kan hyra buss och chaufför utav oss, oavsett sträcka och resmål. Vi har bussar som tar allt ifrån 16 personer och upp till 78 personer. För att få en prisuppgift på vad just er resa skulle kosta, kontakta oss på Tel. 0142-121 50 eller skicka ett mejl till info@blaklintsbuss.se

 

Viking Line anslutning

Vi kör till Viking Lines fartyg i Stadsgården i Stockholm ifrån Östergötland & Södermanland.
Det går bra att boka din nästa kryssning direkt av oss!

 

Skolbusstrafik

Blåklintsbuss har avtal med Boxholm och Mjölby kommun genom Östgötatrafiken att transportera ca 950 barn till och från skolorna i respektive kommun dagligen. Detta med hjälp av totalt 27 skolbussar i olika storlekar. 

 


YKB-Kurser

Sedan 2011 har vi på Blåklintsbuss kunnat erbjuda YKB-kurser till både er som arbetar inom branschen och till er som vill behålla era möjligheter att köra. Från och med maj 2016 utbildar vi även YKB-godstransport!
För prisuppgift eller anmälan kontakta oss på Tel. 0142-121 50 eller mejla till mikael.andersson@blaklintsbuss.se

För mer info gällande YKB, klicka här


Lokaler att hyra

Sedan Blåklintsbuss våren 2015 köpte upp lokstallarna (nu under namnet Stallhöjden) kan vi erbjuda olika lokaler, alltifrån lagerutrymmen till kontorslokaler.

Det finns möjlighet för både privatpersoner och företag att hyra på både kort och lång tid och storleken på lokaler varierar och med dem också priserna.

För mer information kontakta oss på telefon 0142-12150 eller mejla till info@blaklintsbuss.se


Presentkort

Blåklintsbuss säljer även presentkort. Presentkortet går att köpas för valfri summa och gäller alla våra resor, oavsett om man vill följa med på en arrangemangsresa eller åka expressbuss. Presentkortet gäller i 3 år efter inköpsdatumet. För mer information ring oss på Tel. 0142-121 50. Välkomna!