Skip to main content

Mässor

Här har vi samlat samtliga utav våra resor till mässor.


Våra avresedatum för respektive mässa är:

Sy-& hanverksmässan:

  • Åter 2024

Antikmässan:

  • 11/3-2023

Nordiska Trädgårdar (Trädgårdsmässan)

  • 30/3 & 31/3-2023

Bokmässan på Svenska Mässan i Göteborg

  • 30/9-2023

Bokmässan 2023

Bokmässan 2023

Bokmässan i Göteborg är Nordens största kulturevenemang och lockar årligen mer än 80 000 besökare. Under 2023 kommer ett av mässans huvudteman att vara Staden. Med satsningen vill vi skapa samtal om den urbana miljön – som litterär skådeplats, men också som fristad, som livsmiljö och som arkitektoniskt projekt för att möta framtidens utmaningar.

Sy-& hantverksmässan

Varmt välkommen till gemenskapen!

Sy- & Hantverksfestivalen är Sveriges största mässa för sömnad, handarbete, smyckestillverkning och eget skapande. På mässorna kan du handla allt du behöver för din hobby. Mässhallen är full av färg, material, inspiration och kunniga utställare.

Många av våra besökare ser mässan som en av årets höjdpunkter, där man under tre dagar får träffa andra personer som delar ett gemensamt intresse; handarbete i alla dess former. Det är också en väldigt familjär och trevlig stämning som väntar besökarna. Träffa likasinnade, hitta mönster och material som annars kanske kan vara svåra att få tag på.

Workshops

En viktig del av Sy- & Hantverksfestivalen är alla workshops som du kan delta i. Här får du lära dig nya tekniker eller utveckla de du redan kan. Varje mässa har många workshops. Ca 2 veckor innan mässan hittar du allt om våra workshops i mässguiden eller här på hemsidan. Aktiviteter och workshops hittar du här (klicka).

Det finns många olika workshops inom våra temaområden. Bland annat kan du prova på nya tekniker inom stickning och virkning, göra dina egna smycken, prova nya maskiner eller varför inte äldre tekniker såsom knyppling och vävning.
Hos oss finns något för alla.

Sy- & Hantverksfestivalen har många nöjda besökare som efter ett inspirerande mässbesök kommer hem med nya idéer och projekt att sätta igång med.

Hemfärd 16:30

Antikmässan

Antikmässan är Nordens största Antikmarknad där du som besökare kan handla av utställarna direkt på plats och ta med dina fynd hem direkt. Här bjuds på inspirerande utställningar och ett fullspäckat scenprogram där författare, influencers och kända profiler inom antikbranschen föreläser. Vi bjuder också på guidade turer och möjlighet att lära dig av antikexperterna.Förbered dig på att botanisera bland antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård. Antikmässan är en enda stor marknad – allt går att köpa på plats och ta med hem direkt!

 

Hemfärd 16:30

Nordiska Trädgårdar

Trädgårdsmässan, Nordiska Trädgårdar, är den största och populäraste trädgårdsmässan i Norden. Här finns omkring 350-400 utställare, inspirationsutställningar och seminarier med experter, trädgårdsprofiler och inspiratörer. Som besökare kan du handla allt till trädgården, balkongen, kolonilotten och utemiljön och få med dig hem den rådgivning du behöver. 

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
30/9-2023Bokmässan 2023Mer än 8600:-BokaMer information