Skip to main content

Om Blåklintsbuss

Det har hänt en hel del sedan 1996, då vi på Blåklintsbuss köpte vår första buss. Idag har personalstyrkan växt till att innefatta 33 heltidsanställda och cirka 25 timanställda. Men samtidigt är det mycket som är oförändrat, för sedan starten har det alltid varit kundens trivsel som stått i centrum. Hos oss på Blåklintsbuss har vi ett uttryck som lyder att ”vi aldrig säger nej”. Och det gör vi allt vi kan för att leva upp till. Om ett tåg har stannat, en buss kört sönder eller om det uppstått andra problem fixar vi det! För att lyckas med detta krävs det en fantastisk personal, vilket vi har. Många av våra chaufförer har jobbat länge hos oss och vet vad som krävs för en angenäm reseupplevelse. Pålitlighet och service är ledord hos oss.

Med 25 år i resebranschen kan vi nu säga att vi är Östergötlands bästa resebolag. Vi kan Östergötland och vet var alla fantastiska smultronställen och upplevelser finns. Låt oss ta med dig på en resan till Östergötlands vackraste och roligaste platser och du kommer inte bli besviken. Om inte Östergötland är nog tar vi dig vart du än vill. Vi reser över hela Sverige och till Europas populäraste och finaste resmål. Med erfarenhet, kunskap och service ger vi dig en oförglömlig resa och stora upplevelser som inte går att få någon annanstans.


Sedan Juni 2022 är vi ISO Certifierande enligt 9001, 14001 & 45001

Utbildningar

Vi på Blåklintsbuss kan erbjuda följande utbildningar: 

 

YKB

Vi erbjuder fulla 35 timmarskurser i YKB med alla delar samt HLR och brandövning i egen regi till både buss och lastbilsbranschen.

Pris för helvecka är 6490 kr ex. moms och för enstaka dagar 1350 kr ex. moms.

Kurstillfällen fullveckor:

  • V. 51 torsdag-fredag
  • V. 52 onsdag-fredag

För mer information gällande YKB-kurser, maila mikael.andersson@blaklintsbuss.se eller ring 0142-12150

 

Klicka här för att ladda ner flyer

 


HLR

 

Vi kan nu erbjuda HLR-utbildning. Kontakta mikael.andersson@blaklintsbuss.se för mer information och priser.

Tjänster

Beställningstrafik

Förutom våra egna resor och vår expressbuss så erbjuder vi även beställningstrafik. Det innebär helt enkelt att ni kan hyra buss och chaufför utav oss, oavsett sträcka och resmål. Vi har bussar som tar allt ifrån 16 personer och upp till 78 personer. För att få en prisuppgift på vad just er resa skulle kosta, kontakta oss på Tel. 0142-121 50 eller skicka ett mejl till info@blaklintsbuss.se

 

Viking Line anslutning

Vi kör till Viking Lines fartyg i Stadsgården i Stockholm ifrån Östergötland & Södermanland.
Det går bra att boka din nästa kryssning direkt av oss!

 

Skolbusstrafik

Blåklintsbuss har avtal med Boxholm och Mjölby kommun genom Östgötatrafiken att transportera ca 950 barn till och från skolorna i respektive kommun dagligen. Detta med hjälp av totalt 27 skolbussar i olika storlekar. 

 


YKB-Kurser

Sedan 2011 har vi på Blåklintsbuss kunnat erbjuda YKB-kurser till både er som arbetar inom branschen och till er som vill behålla era möjligheter att köra. Från och med maj 2016 utbildar vi även YKB-godstransport!
För prisuppgift eller anmälan kontakta oss på Tel. 0142-121 50 eller mejla till mikael.andersson@blaklintsbuss.se

För mer info gällande YKB, klicka här


Presentkort

Blåklintsbuss säljer även presentkort. Presentkortet går att köpas för valfri summa och gäller alla våra resor, oavsett om man vill följa med på en arrangemangsresa eller åka expressbuss. Presentkortet gäller i 3 år efter inköpsdatumet. För mer information ring oss på Tel. 0142-121 50. Välkomna!