Skip to main content

Julmarknader i Tyskland

Här nedan kan du se vårt Julmarknadsutbud för vintern 2022! 


 

Kiel Julkryssning

Dag 1

Vi åker från Östergötland vid lunch på tisdagen och ankommer till Göteborg vid 17-tiden, där vi går på båten som tar oss till Kiel.
På kvällen äter vi en julbuffé (inkl dryck) och efter det kan man t ex njuta av musik från båtens egna trubadur eller besöka
taxfreebutiken.

Dag 2

Vi äter frukostbuffé ombord på båten innan det är dags att gå av vid ca kl 09.30. Vår buss är med av och vill man kan man då åka med till Citti Markt och handla. Vi är där ca 2 timmar innan vi återvänder till centrum. Resten av dagen spenderar ni själva i Kiel.
Kiel är perfekt för en heldag i julens tecken med massor av goda tyska delikatesser och prydnader. Ombordstigning på båten sker
senast kl. 17.30 igen. Efter en härlig dag i Kiel äter vi även denna kväll julbuffé på båten.

Dag 3

Det blir frukostbuffé ombord innan det är dags att stiga av båten och åka hem mot Östergötland igen.

Lübeck Julmarknad

Dag 1


Vi ger oss iväg tidigt på morgonen och efter ca 2 timmars körning stannar vi för frukost. Färden går sedan vidare via färjan Helsingborg-Helsingör, genom Danmark och färjan Rödby-Puttgarden. Väl framme i Tyskland börjar vi med att shoppa i Heiligenhafen. När du handlar på Calles och Fleggaard kan du välja att betala med valuta eller kreditkort. De accepterar euro och danska, svenska och norska kronor och godkända kreditkort. Efter shoppingen åker vi vidare till Lübeck och checkar in på Park Inn by Radisson. På kvällen äter vi en gemensam middag. 

Dag 2


Efter frukost är hela dagen fri för egna aktiviteter. Från slutet av november förvandlas Lübeck till en enda stor juldröm. Passa på att ströva runt på de dekorerade gatorna i Gamla Stan och besök de många jul- och konsthantverksmarknaderna På kvällen äter ni middag på egen hand.

Dag 3


Efter frukost checkar vi ut från hotellet och ber oss hemåt. Färd går via Puttgarden-Rödby genom Danmark för överfart Helsingör-Helsingborg. Vi gör ett stopp för mat på hemresan.


 

Karta

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
25/11-2022Lübeck JulmarknadMer än 83 900:-BokaMer information
29/11-2022Kiel JulkryssningMer än 83 450:-BokaMer information