Skip to main content

Mamma Mia the Party

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY… 

Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev succéer som man aldrig kunnat drömma om. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party! Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in.

Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö! Du kommer att äta en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, dricka, sjunga, dansa och bara ”having the time of your lives” (sorry) i en Mamma Mia-värld.

Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! Det kan komma att spelasen och annan ABBA-låt också!

Bra att veta:

Detta är en dagstur till Göteborg med föreställningsstart 13:00. Bussen beräknas vara framme mellan 12:00-12:15 och parkerar antingen på baksidan utav Liseberg alternativt vid Scandinavium. Rast sker på Rasta Ulricehamn, 30 minuter på ditvägen, samt 45 minuter på hemvägen där egen fika kan inhandlas. 

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Linköpings Fjärrbussterminal   07:15
Motala Central   08:00
Vadstena Brandstation   08:15
Mjölby Fjärrbussterminal   08:40
Ödeshög Dinners   09:05
Jönköping M2   09:45

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

  • Avbeställningsskydd 75:-

Karta

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
4/11-2023Mamma Mia The Party82 095:-BokaMer information