Skip to main content

Mamma Mia the Party - Rondo 2 dagar

Först kom musikalen. Sen kom filmen. Nu är du välkommen till MAMMA MIA! THE PARTY… 

Musikalen MAMMA MIA! började som ett experiment. Vad skulle hända om man vävde ihop en story runt befintliga sånger, och använde låttexter och dialog för att berätta den? Jo, det verkade fungera. Sen kom filmen och både den och musikalen blev succéer som man aldrig kunnat drömma om. De verkar göra folk glada och skapar feststämning – och alla älskar ju ett party! Idén för ännu ett experiment började växa. Kanske kunde man ha ett party i Mamma Mia-miljö? Men exakt hur skulle en sådan miljö se ut? Ja, den mest uppenbara platsen för ett sådant party skulle förstås vara i en taverna på ön Skopelos, där de flesta exteriörerna i Mamma Mia-filmen spelades in.

Den här fiktiva och underbart exotiska grekiska tavernan och dess lika exotiska värd, Nikos, har nu magiskt förflyttats till Sverige. Första gången du går genom dörren kommer det att kännas som om du hamnat i hjärtat av en grekisk paradisö! Du kommer att äta en fantastisk trerätters medelhavsinspirerad meny, dricka, sjunga, dansa och bara ”having the time of your lives” (sorry) i en Mamma Mia-värld.

Oavsett vädret utanför är det alltid en varm och vacker sommarkväll på Nikos taverna! Det kan komma att spelasen och annan ABBA-låt också!

Bra att veta:

Vi reser från Linköping Fjärrbussterminal kl 06.35, Motala Central kl 07.25, Vadstena Brandstation kl 07.45, Mjölby Fjärrbussterminal kl 08.20, Ödeshög Östgötaporten kl 08.50, Jönköping M2 kl 09.30.
Vi gör en rast på vägen och beräknar att vara i Göteborg ca kl 12.00. Då blir det fri tid för ev lunch eller shopping. Kl 15.00 checkar vi in på hotell Scandic Opalen. Senast kl 19.10 ses vi i receptionen och går gemensamt till Rondo. Räkna med minst 4 tim och sedan är det upp till er själva hur länge ni vill vara kvar på festen. På söndagen 20/3, (lördagen 9/4) äter vi frukost, checkar ut och kl 11.00 startar vi hemresan.

Karta