Skip to main content

Destinationskryssningar

Här sammlar vi samtliga av Birka Gotlands härliga destinationskryssningar till följande ställen:

 • Höga Kusten, Härnösand
 • Bornholm (Via Visby), Danmark
 • Ystad (Via Visby), Skåne 
 • Visby, Gotland
 • Riga, Lettland

Klicka på respektive flik nedan för mer information om respektive destination.

 

Riga, Lettland

Riga, Lettland

Kryssning till Riga i september

Sugen på en höstkryssning? Följ med till Riga i Lettland under en mysig tredagarskryss med Birka Gotland. Strosa runt i gamla stan och låt dig förtrollas av alla arkitektoniska mästerverk – eller följ med på utflykt till Jurmala och baltiska rivieran. Prisvärd shopping, trevliga uteserveringar och egensinnig charm gör Riga till en favorit man gärna återvänder till!


Höstkryssning till Riga

Välj mellan våra härliga guidade utflykter eller utforska Riga på egen hand. Med vår transferbuss tar du dig smidigt och snabbt till stan från hamnterminalen.

 

Boka upplevelser i Riga

Maxa din resa genom att boka en av våra guidade rundturer i Riga. Du kan också strosa runt på egen hand, du tar dig smidigt till och från Gamla stan och centrum med våra transferbussar.


Avnjut det baltiska köket

På resan till Riga ingår klassisk middagsbuffé på utresan och temabuffé med baltiskt tema på hemresan. Välj och vraka bland goda för-, varm- och efterrätter. Vin, öl, läsk och kaffe ingår.

 

Sköna upplevelser till sjöss

Shoppa loss i taxfreen, unna dig en mjuk spakur i nya Archipelago Spa, njut av levande musik och sväng runt på dansgolvet. Kanske blir det något svalkande i baren innan kvällsshowen brakar loss? Det här är semester när den är som bäst!

 

Massor med nöjen

På Birka Gotland bjuder vi på härlig underhållning med shower, livemusik och uppträdanden varje kväll.

Våra kryssningsvärdar kommer att att berätta mer om just din eller dina sommardestinationer innan kvällsunderhållningen drar igång. Njut sedan av pianotoner i Seglarbaren eller vacker trubadursång. Och så klart är dansgolvet öppet med några av Sveriges bästa dansband på scen! Skön stämning och magiska skärgårdsvyer, ja det får du på köpet.

Showtajm, gott folk!

Ombord levererar våra showartister sprudlande sång- och musikglädje med upp till tre olika shower under resan. Håll utkik efter tider i kryssningsprogrammet, det här får du inte missa.

Visby och Ystad

Visby och Ystad

Kryssning till Ystad och Visby 

 

Dags att fylla på upplevelsekontot? Följ med på en oförglömlig kryssning till Visby, Ystad och sköna Österlen. Vi tar pulsen på två av landets mest pittoreska städer – och njuter för fulla muggar av det ljuva kryssningslivet under tre kvällar ombord på Birka Gotland.


Dag 1 – Sommarkväll på Birka

Kryssningen till Ystad och Visby börjar på bästa tänkbara sätt. Med en helkväll i världens vackraste skärgård! Ombord är det packat med saker att göra från akter till för. Restaurangerna serverar allt från nygrillat till havets läckerheter och en storslagen buffé. När skymningen faller kan du slå dig ner i nattklubben och njuta av kvällsunderhållningen.

Dag 2 – Ystad och Österlen

Efter en lång sovmorgon når vi vårt första mål – charmiga Ystad. Här kan du strosa runt bland inte mindre än 300 vackra korsvirkeshus och bara insupa den tvättäkta skånska atmosfären med pittoreska gränder, små caféer och butiker. Glöm inte att packa med badkläderna! Från centrum är det inte långt till Ystad havsbad och Österlens kritvita sandstränder. Vill du uppleva ännu mer? Förboka någon av våra utflykter eller ta med cykeln utan extra kostnad och upptäck dina egna smultronställen. 

Dag 3 – Heldag i Visby

När morgonen gryr skymtar Visbys stolta siluett i fören. På Gotland finns massor att göra för både stora och små. Kneippbyns vattenland och äventyrspark står säkert högst på barnens önskelista, men det finns flera andra utflykter att välja på också. Vi stannar kvar ända till 18.00 så det finns gott om tid att sola, bada, lapa glass, strosa runt kring ringmuren och hitta alldeles egna smultronställen.

Dag 4 – På första parkett i skärgården

Resan tillbaka till Stockholm spenderas kanske bäst på däck med milsvid utsikt över glittrande hav och grönskande öar. När vi angör Stadsgården på eftermiddagen dag 4 har du hela kappsäcken full av soliga upplevelser.


Upptäck Ystad, Österlen och Visby – missa inte våra utflykter!

Maxa resan genom att boka en eller flera av våra utflykter. Följ med till Ales stenar och besök en tvättäkta svensk vingård. Barnens favoritutflykt går till Kneippbyn i Visby! Lägg till dina utflykter i samband med att du bokar din kryssning.

Mycket gott i restaurangerna

Ombord väntar kulinariska upplevelser för alla magar. På resan ingår en klassisk middagsbuffé och två spännande temabufféer, varav den ena hämtat sin inspiration från Österlens välfyllda skafferi och den andra är en kulinarisk resa genom Östersjön med gotländsk touch – här saknas inget! Vin, öl, läsk och kaffe ingår till bufféerna.

Sköna upplevelser till sjöss

Shoppa loss i taxfreen (du kan även förbeställa dina varor till lägre pris), unna dig en mjuk spakur, njut av levande musik på panoramadäck och sväng runt på dansgolvet. Kanske blir det något svalkande i baren innan kvällsshowen brakar loss? Det här är semester när den är som bäst!


Utflykter på plats

Klicka på respektive utflyktsnamn för att läsa med om utflykten sam pris. För bokningsförfrågan, kontakta oss.

 

Boka utflykter i Visby

Tips! Bläddra i Gotlandsguiden, med 52 sidor om naturen, kulturen och alla de bästa tipsen.

Boka utflykter i Ystad

Visby

Visby

Res till Gotland och upptäck Visby

Kryssa till Visby med Birka Gotland. På vägen njuter du av skärgård, god mat och nöjen. Du får en hel dag i Visby och kan följa med på utflykt eller upptäcka ön på egen hand.


Utflykter:
Gotland Panorama med Visby, 3,5 tim

Gotland är kontrasternas ö med en rik variation när det kommer till natur och arkitektur. Den här utflykten rymmer både besök vid spännande historiska platser och en kort stadsvandring i Visby. 

Med buss kör vi först längs kusten söderut till det pittoreska fiskeläget Gnisvärd i Tofta. En gång i tiden var detta en av Gotlands största fiskehamnar. Här finns ett flertal bevarade fiskebodar och ett litet vackert kapell, idag populärt för bröllopsceremonier. Från hamnen syns den vidsträckta Tofta Strand, en av Gotlands mest kända finkorniga sandstränder.

Vi fortsätter turen och stannar strax till vid öns bäst bevarade skeppssättningar från bronsåldern. Gotland är Sveriges fyndrikaste landskap när det gäller föremål från bronsåldern. Lämningar från bronsålder återfinns runtom på ön, inte sällan nära kusten, i form av stenrösen och skeppssättningar.

Vi vänder tillbaka mot Visby men först ett stopp vid naturreservatet Galgberget som idag är ett naturskönt friluftsområde. Namnet Galgberget härstammar från tiden när platsen användes som avrättningsplats och resterna av galgen som står kvar påminner om den mörka historien. Härifrån bjuds en vidsträckt utsikt ut över havet, längs kusten och in över Visbys välkända siluetter.

Bussen kör oss därefter längs ringmurens nordöstra del och stannar till för avstigning utanför Dalmansporten. Härifrån fortsätter turen till fots in i den medeltida staden, via utsiktsplatsen på KyrkbergetKyrktrappans alla 75 steg är en riktig utmaning, men belöningen riklig i form av världsarvets många gränder och gator, blomstrande trädgårdar och högresta packhus.

Nutid förenas med historia och de unika byggnaderna bevaras i en levande innerstad. Stora Torget som idag kantas av restauranger är fortsatt en handels- och mötesplats. S:ta Karins kyrkoruin är med sina höga valv en tydlig profil på torgets södra sida. Säkert får du se ännu några minnesvärda kulturskatter innan det är dags att åter kliva på bussen för transport tillbaka till hamnen från Almedalen. Vill du passa på att njuta mer av Visby kan du härifrån välja att promenera tillbaka.


Bussturen startar kl 10.00 och tar ca 3,5 timmar. Rekommenderas inte för personer som har svårt att gå. Ta på dig bekväma skor och ta gärna med vattenflaska. Toalett tillgänglig på turen. Bussen återvänder till hamnen efter turens slut. 

Pris: 590:-/vuxen, 455:-/barn 3–12 år. I priset ingår buss och guidning (på svenska). Endast förköp. Utflykten bokas senast 14 dagar före avresa.
 


Rosor och ruiner med smak av Guteglass, 3 tim
 

Den medeltida hansestaden Visby är en av de bäst bevarade i hela Europa där ringmuren, som går tillbaka till 1200-talet omger de gamla stenhusen, kyrkoruinerna och gränderna. Här är historien ständigt närvarande. Under turen besöker vi unika medeltida platser kryddade med historiska berättelser och får smaka glass producerad på Gotland.

Turen startar med buss till Östercentrum för vidare promenad längs med den väl bevarade ringmuren till Dalmansporten, ett av de högsta tornen i ringmuren. Via porten vandrar vi vidare in i medeltida Visby och stannar vid Klinten för en magnifik utsikt över staden och Sankta Maria domkyrka som uppfördes under 1200-talet av inflyttade tyska handelsmän.

Vi fortsätter nerför den långa trappan till domkyrkan och därefter promenerar vi vidare förbi Botaniska trädgården som grundades för mer än 150 år sedan. Närheten till havet och skyddet av ringmuren skapar ett milt klimat som även är behagligt för de mer exotiska växterna som finns här.

Vi trampar vidare på Visbys kullerstensgator, i fotspåren av de köpmän som en gång befolkade staden och stannar vid glassbaren, som är belägen vid en av de vackraste utsikterna i Visby. Här smakar vi lokalt producerad ekologisk glass med naturliga råvaror, samtidigt som vi njuter av utsikten över staden.

Efteråt promenerar vi ner till den gamla Hansahamnen Almedalen som en gång i tiden var huvudingången till Visby. Här, precis vid havet, ligger det äldsta tornet i muren, Kruttornet, daterat omkring 1160.

Turen avslutas inne i staden där du kan välja att promenera vidare i Visby på egen hand och sedan ta dig tillbaka till fartyget till fots. Du kan också välja att resa med transferbussen tillbaka till hamnen. 


Bussturen startar kl 10.00. Utflykten tar ca 3 timmar. Sträckor till fots förekommer. Rekommenderas inte för personer som har svårt att gå. Använd bekväma skor och ta gärna med vattenflaska. Toalett tillgänglig på turen.

Pris: 285:-/vuxen, 220:-/barn 3–12 år. I priset ingår buss till Östercentrum, guidning (på svenska) samt provsmakning. Endast förköp. Utflykten bokas senast 14 dagar före avresa.
 


Fårö – den magiska ön i norr, 6 tim

Följ med på en härlig heldagsutflykt med lunch till mytomspunna Fårö, ett av Gotlands mest kända besöksmål. Dagen bjuder på säregen natur med vindpinad tallskog, myrar, ståtliga raukar och långa sandstränder. 

Med buss tar vi oss norrut till färjeläget i Fårösund och efter en kort färjetur når vi den populära ön för dagens höjdpunkter.

Vi kör genom det säregna landskapet och gör ett första stopp vid Fårö kyrka från 1100-talet. Här på kyrkogården vilar mästerregissören Ingmar Bergman, som bodde på Fårö i över 40 år. Många av hans filmer spelades in på ön med naturen som kuliss. Fårös speciella ljus och karga landskap har lockat konstnärer och artister i århundraden.

Vi stannar och avnjuter en vällagad lunch innan vi fortsätter på små slingriga vägar genom naturreservat och raukområden, förbi lambgift och fiskebodar där guiden tar med dig till flera unika smultronställen runt om på den lilla ön. Efter en stund närmar vi oss Langhammars och Digerhuvuds naturreservat med sina imponerande raukfält. De ståtliga kalkstenformationerna har stått här sen urminnes tider och är utan tvekan de mest fotograferade på hela Gotland. Här får du möjlighet att gå runt bland de vackra naturliga skulpturerna som ändrar utseende från vilket håll du än tittar.

Den ständiga närvaron av havet har satt sin prägel på ön med karga hedar och knotiga tallar som trotsigt kämpar mot naturens påfrestningar. På 1800-talet bodde här över 1 000 personer, idag endast 500. Både gotlänningarna och turisterna älskar Fårö som varje år har flera tusen besökare. Idag blandas moderna sommarhus med gamla kalkstensgårdar och långsträckta stenmurar som avgränsar lammens beteshagar.

Namnet Fårö har faktiskt inte det minsta med får att göra även om fårskötsel än i dag är viktigt här. Gamla skrifter vittnar om namnet Faroyna som troligen består av orden farväg eller farvatten och ö. Fårö fascinerar och är fullspäckat med upplevelser. Hoppas du får samma känsla som många andra – En gång Fårö, alltid Fårö! Efter en spännande dag vänder vi åter mot Visby och tillbaka till kryssningskajen.


Turen startar kl 10.00 och tar ca 6 timmar (varav ca 3 timmars bussresa). Bekväma skor rekommenderas. Bussen återvänder till hamnen efter turens slut. 

Pris: 785:-/vuxen, 715:-/barn 3–12 år. I priset ingår i buss, guidning (på svenska) och lunch. Endast förköp. Utflykten bokas senast 14 dagar före avresa.

Obs! Utflykten är inte bokningsbar för avresor 23/6–30/7 2024.


Dagsutflykt till Kneippbyn

Kneippbyn – ett måste på barnfamiljens resa till Gotland

Här finns något för alla – hisnande vattenrutschkanor, åkattraktioner, Villa Villekulla, flera restauranger med god mat och sköna havsvyer. Med andra ord, allt som behövs för en skojig heldag med familjen. Missa inte heller sommarens attraktion – bergochdalbanan Kalkracet!

Pris: 565:-/pers inkl busstransfer och inträde till Kneippbyns sommar- och vattenland, gratis för barn mellan 0–2 år utan egen sittplats på bussen. Endast förköp. Utflykter bokas senast 14 dagar före avresa.

Bokningsbara avgångar

Utflykten kan adderas på Visbyavgångarna 23/6, 30/6, 7/7, 13/7, 20/7, 28/7, 3/8 samt Ystad-kryssningen 11/8.

Busstransfer

Busstransport t/r från Visby (avstånd ca 5 km). Turen startar kl 10.00 från Birka Gotlands hamnplats och åker tillbaka till Visby/Birka Gotlands hamnplats kl 16.00.


Samtliga utflykter bokas på förfrågan och kan vid sen bokning vara slutsålt.

Höga Kusten

Höga Kusten

Kryssning till Höga Kusten

Långkryssa till Höga Kusten och Härnösand och upplev en unik mix av vild natur och kornblått hav. När vi glider fram inomskärs kan du beundra världens högsta kustlinje från Birka Gotlands lyxiga soldäck. Och i land har du flera spännande utflykter att välja på.

Långkryssning till vackra Höga Kusten

Boka in en av våra guidade utflykter eller boka en biljett till våra transferbussar och utforska Härnösand på egen hand. Prisvärt och smidigt!


Välkommen till världsarvet

Höga Kusten tar andan ur sina besökare. De dramatiska klipporna som stupar rakt ner i havet är resultatet av världens största landhöjning, hela 800 meter sedan isen började smälta efter den senaste istiden. Och den fortgår än i dag. Högakustenbron, Sveriges svar på Golden Gate, och det mäktiga Skuleberget är några av de mest kända landmärkena. År 2000 upptogs Höga Kusten på Unesco:s världsarvslista, och har på senare år poppat upp som en av Sveriges främsta attraktioner. Och du som bara behöver kliva på Cinderella för att ta dig hit!

Upplevelser i Höga Kusten

Höga Kusten är utan tvekan en av norra Europas allra vackraste platser. Ta pulsen på sommarstaden Härnösand och njut av kustens magiska natur under någon av våra utflykter.

Mumsigt på kryssning Höga Kusten

Ombord väntar kulinariska upplevelser för alla magar. På utresan njuter du av klassisk middagsbuffé, och på hemresan dukar vi upp en temabuffé med inspiration från det norrländska köket. Vin, öl, läsk och kaffe ingår till bufféerna.

Sköna upplevelser till sjöss

Shoppa loss i taxfreen, unna dig en mjuk spakur i nya Archipelago Spa, njut av levande musik och sväng runt på dansgolvet. Kanske blir det något svalkande i baren innan kvällsshowen brakar loss? Det här är semester när den är som bäst!


Massor med nöjen

På Birka Gotland bjuder vi på härlig underhållning med shower, livemusik och uppträdanden varje kväll.

Våra kryssningsvärdar kommer att att berätta mer om just din eller dina sommardestinationer innan kvällsunderhållningen drar igång. Njut sedan av pianotoner i Seglarbaren eller vacker trubadursång. Och så klart är dansgolvet öppet med några av Sveriges bästa dansband på scen! Skön stämning och magiska skärgårdsvyer, ja det får du på köpet.

Showtajm, gott folk!

Ombord levererar våra showartister sprudlande sång- och musikglädje med upp till tre olika shower under resan. Håll utkik efter tider i kryssningsprogrammet, det här får du inte missa.


Utflykter på plats

Klicka på respektive utflyktsnamn för att läsa med om utflykten sam pris. För bokningsförfrågan, kontakta oss.

Bornholm och Visby 4 dagar

Bornholm och Visby 4 dagar

Kryssning till Bornholm och Visby 


*På denna kryssning krävs passnummer & födelseort tillgängligt vid bokning*


Missa inte chansen till en helt unik långkryssning! Vi går i land både på danska Bornholm och i Visby. Spännande utflykter att välja på och tre mysiga kvällar i skärgården ombord på populära Birka Gotland.

Långkryssning till Bornholm och Visby 

Upplev två härliga dagar fyllda med aktiviteter som passar hela familjen. Du kan enkelt boka biljett till våra bekväma transferbussar som tar dig från terminalen till Bornholm och Visby.


Dag 1

Kryssningen till Visby och Bornholm börjar på bästa tänkbara sätt med en helkväll i världens vackraste skärgård! Ombord är det packat med saker att göra från akter till för. I restaurangerna serveras allt från nygrillat till havets läckerheter och storslagen buffé. När skymningen faller kan du slå dig ner i nattklubben och njuta av kvällsunderhållningen.

Dag 2

Efter en lång sovmorgon når vi vårt första mål – danska Bornholm. Här väntar makalösa stränder och pittoreska små byar med korsvirkeshus och trånga gränder. Bornholm har de senaste åren vunnit renommé som gastronomiskt mecka. Passa på att testa öns egna specialiteter, som rökt sill, kvalitetsostar, lakrits och choklad. Vi lägger till i hamnen i den charmiga huvudorten Rønne, på promenadavstånd från centrum och badstränder. Vill du uppleva ännu mer? Förboka någon av våra utflykter och bocka av Bornholms största sevärdheter.

Dag 3

När morgonen gryr skymtar Visbys stolta siluett i fören. På Gotland finns massor att göra för både stora och små. Kneippbyns vattenland och äventyrspark står säkert högst på barnens önskelista, men det finns flera andra utflykter att välja på också. Ett tips är att ta med cykeln ombord utan kostnad och uppleva Visby från cykelsadeln. Vi stannar kvar ända till 18.00 så det finns gott om tid att sola, bada, gå på strövtåg och hitta egna smultronställen.

Dag 4

Resan tillbaka till Stockholm spenderas kanske bäst på däck med milsvid utsikt över glittrande hav och grönskande öar. När vi angör Stadsgården på eftermiddagen dag 4 har du hela kappsäcken full av soliga upplevelser.


Upptäck Bornholm och Visby – missa inte våra utflykter!

Maxa resan genom att boka en eller flera av våra utflykter. Upplev Bornholms fantastiska natur och låt oss guida dig runt bland rosor, ruiner och raukar på Gotland. Barnens favoritutflykt går till Kneippbyn i Visby! Lägg till dina utflykter i samband med att du bokar din kryssning.

Mycket gott i restaurangerna

Ombord väntar kulinariska upplevelser för alla magar. På långkryssningen njuter du av en klassisk middagsbuffé och två spännande temabufféer, varav den ena hämtat sin inspiration från det frejdiga danska köket och den andra är en kulinarisk resa genom Östersjön med gotländsk touch. Vin, öl, läsk och kaffe ingår till bufféerna.

Tips! Uppgradera till trerätters à la carte-middag eller grillfat/surf & turf i restaurang Ocean Grill. Och du, glöm inte att förboka frukost (145:-/pers) eller brunch (230:-/pers) ombord.

Sköna upplevelser till sjöss

Shoppa loss i taxfreen, unna dig en mjuk spakur i nya Archipelago Spa, njut av levande musik och sväng runt på dansgolvet. Kanske blir det något svalkande i baren innan kvällsshowen brakar loss? Det här är semester när den är som bäst!

Massor med nöjen

På Birka Gotland bjuder vi på härlig underhållning med shower, livemusik och uppträdanden varje kväll.

Våra kryssningsvärdar kommer att att berätta mer om just din eller dina sommardestinationer innan kvällsunderhållningen drar igång. Njut sedan av pianotoner i Seglarbaren eller vacker trubadursång. Och så klart är dansgolvet öppet med några av Sveriges bästa dansband på scen! Skön stämning och magiska skärgårdsvyer, ja det får du på köpet.

Showtajm, gott folk!

Ombord levererar våra showartister sprudlande sång- och musikglädje med upp till tre olika shower under resan. Håll utkik efter tider i kryssningsprogrammet, det här får du inte missa.


Utflykter på plats

Klicka på respektive utflyktsnamn för att läsa med om utflykten sam pris. För bokningsförfrågan, kontakta oss.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Vadstena Brandstation   10:30 20:35
Motala Järnvägsstation   10:50 20:15
Skänninge Torget   11:05 20:00
Mjölby Fjärrbussterminal   11:25 19:40
Linköping Fjärrbuss   12:00 19:05
Norrköping Resecentrum HPL C   12:40 18:25
Nyköping Bussstation   14:20 16:45
Vagnhärad järnvägsstation   14:50 16:15

: 2024-07-22, 2024-07-24, 2024-07-28, 2024-07-30, 2024-08-03, 2024-08-05, 2024-08-09, 2024-08-14, 2024-09-01, 2024-09-15, 2024-09-29

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Vadstena Brandstation   09:00 20:35
Motala Centralstation   09:20 20:15
Skänninge Torget   09:35 20:00
Mjölby Fjärrbussterminal   09:55 19:40
Linköping Fjärrbussterminal   10:30 19:05
Norrköping ReseCentrum HPL C   11:10 18:25
Nyköping Busstation   12:50 16:45
Vagnhärad   13:25 16:15

: 2024-12-08, 2024-12-15

Tillval och tillägg

Utflykter och tillval

 • 1. Sjösalen middag dag 1 18:30
  1. Sjösalen middag dag 1 18:30
  Pris: 0:- gäller 2024-09-01, 2024-09-15, 2024-09-29
 • 1. Trerättersmeny med vinpaket klockan 18:00. Välj mellan kött, fisk eller vegitariskt nedan.
  1. Trerättersmeny med vinpaket klockan 18:00. Välj mellan kött, fisk eller vegitariskt nedan. Trerättersmenyn serveras i samtliga restauranger ombord. Du blir hänvisad till specifik restaurang utav personal ombord.
  Pris: 0:- gäller 2024-12-08, 2024-12-15
 • 2. Frukost i Sjösalen dag 2 08:00
  2. Frukost i Sjösalen dag 2 08:00
  Pris: 145:- gäller 2024-09-01, 2024-09-15, 2024-09-29
 • 3. Frukost 07:30 dag 2. Serveras i samtliga restauranger ombord.
  3. Frukost 07:30 dag 2. Serveras i samtliga restauranger ombord.
  Pris: 145:- gäller 2024-12-08, 2024-12-15
 • 3. Skaldjursbuffé i Restaurang Salongen dag 2 18:30
  3. Skaldjursbuffé i Restaurang Salongen dag 2 18:30
  Pris: 0:- gäller 2024-09-01, 2024-09-15, 2024-09-29
 • 4. Brunch i restaurang Salongen dag 3 09:30
  4. Brunch i restaurang Salongen dag 3 09:30
  Pris: 355:- gäller 2024-09-01, 2024-09-15, 2024-09-29
 • 4. Julbord dag 2 klockan 18:00. Serveras i alla restauanger
  4. Julbord dag 2 klockan 18:00. Serveras i alla restauanger
  Pris: 0:- gäller 2024-12-08, 2024-12-15
 • 5. Brunch dag 3 klockan 09:00. Serveras i alla fartygets restauranger Inkluderar öl, vin & läsk.
  Pris: 260:- gäller 2024-12-08, 2024-12-15
 • 2. Kostval på trerättersmenyn.
  2. Kostval på trerättersmenyn. Trerätters meny – inspirerad av lettiska smaker *Kryddbakad lax, rågbröd, pepparrot, persilja, silverlök, vegansk laxrom *Torskrygg med Sandefjordsmörsås, fänkål, potatispuré, morötter från Skags gård *Karl-Johanrostad oxfilé med potatisfondant, panko, morötter från Skags gård gräslök, rödvin *Tranbärsbavaroise med mandelmaräng, citron, kola, kanel Vegetariskt Fänkål, pumpa och citrus med pistage, sallad, grönkål, gräslöksolja Selleri från Hulte gård med hasselnöt, citron, krasse, Wrångebäcksost Tranbärsbavaroise med mandelmaräng, citron, kola, kanel Dryck vinpaket ingår.
  Fisk, Pris: 0:- gäller 2024-12-08, 2024-12-15
  Kött, Pris: 0:- gäller 2024-12-08, 2024-12-15
  Vegitariskt, Pris: 0:- gäller 2024-12-08, 2024-12-15

Rumsval och övrigt

 • Dubbelhytt inside B2/i2 -305:- gäller 2024-09-15
 • Dubbelhytt insides B2 -305:- gäller 2024-09-01, 2024-09-29
 • Dubbelhytt inside B2/i2 0:- gäller 2024-12-08, 2024-12-15
 • Dubbelhytt utsides A2 / Seaside two 0:- gäller 2024-09-01, 2024-09-15, 2024-09-29
 • Dubbelhytt utsides A2 / Seaside two 380:- gäller 2024-12-08, 2024-12-15
 • Enkelhytt insides 980:- gäller 2024-09-01, 2024-09-15, 2024-09-29
 • Enkelhytt insides 1 175:- gäller 2024-12-08, 2024-12-15
 • Enkelhytt utsides 1 285:- gäller 2024-09-01, 2024-09-15, 2024-09-29
 • Enkelhytt utsides 1 925:- gäller 2024-12-08, 2024-12-15
 • Avbeställningsskydd 75:-

Karta

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
22/7-2024Visby med Birka Gotland21 134:-BokaMer information
24/7-2024Visby med Birka GotlandVäntelista1 134:-Boka på väntelistaMer information
28/7-2024Visby med Birka GotlandVäntelista1 134:-Boka på väntelistaMer information
30/7-2024Visby med Birka GotlandVäntelista1 134:-Boka på väntelistaMer information
3/8-2024Visby med Birka Gotland61 134:-BokaMer information
5/8-2024Visby med Birka Gotland41 134:-BokaMer information
9/8-2024Visby med Birka Gotland41 134:-BokaMer information
14/8-2024Visby med Birka Gotland71 134:-BokaMer information
1/9-2024Härnösand med Birka GotlandVäntelista2 860:-Boka på väntelistaMer information
15/9-2024Härnösand med Birka GotlandVäntelista2 860:-Boka på väntelistaMer information
29/9-2024Härnösand med Birka GotlandMer än 82 860:-BokaMer information
8/12-2024Birka Gotland till RigaMer än 83 315:-BokaMer information
15/12-2024Birka Gotland till RigaMer än 83 315:-BokaMer information