Skip to main content

Destinationskryssningar

Här sammlar vi samtliga av Cinderellas härliga destinationskryssningar till följande ställen:

  • Höga Kusten, Härnösand
  • Bornholm, Danmark
  • Ystad, Skåne 
  • Visby, Gotland

Klicka på respektive flik nedan för mer information om respektive destination.

 

Adventskryssning till Visby

Adventskryssning till Visby

Upplev julmagin i Visby! Du får två kvällar ombord och en dag på ett vintergnistrande Gotland. Besök Stora torgets julmarknad och lägg till ett bryggeribesök, julkonsert eller panoramatur med vacker körsång – för en ännu juligare upplevelse. Kocklandslagets julbord och gotländsk middag med vinpaket ingår i priset.


Middagsspecifikation Visbykryssningar:

Trerätters meny inkl. Vinpaket 17:00 på utresedagen

Julbordsbuffé 17:30 dag två

Tillval

Frukost dag 2 á 125 kr/ person

Brunch dag 3 á 199 kr/person

 

Höga Kusten med Cinderella

Höga Kusten med Cinderella

Kryssning till Höga Kusten

Följ med på en tredagarskryssning till Höga Kusten och Härnösand och upplev en unik mix av vild natur och kornblått hav. När vi glider fram inomskärs kan du beundra världens högsta kustlinje från soldäck på vårt kryssningsfartyg Viking Cinderella. I land har du flera spännande utflykter att välja på! Och på vägen dit njuter du av ett härligt båtliv med god mat, shopping, nöjen och roliga aktiviteter för barnen. 8 avgångar apr–sep 2022.


Välkommen till världsarvet

Höga Kusten tar andan ur sina besökare. De dramatiska klipporna som stupar rakt ner i havet är resultatet av världens största landhöjning, hela 800 meter sedan isen började smälta efter den senaste istiden. Och den fortgår än i dag. Högakustenbron, Sveriges svar på Golden Gate, och det mäktiga Skuleberget är några av de mest kända landmärkena. År 2000 upptogs Höga Kusten på Unesco:s världsarvslista, och har på senare år poppat upp som en av Sveriges främsta attraktioner. Och du som bara behöver kliva på Cinderella för att ta dig hit!

Upplevelser i Höga Kusten

Höga Kusten är utan tvekan en av norra Europas allra vackraste platser. Ta pulsen på sommarstaden Härnösand och njut av kustens magiska natur under någon av våra utflykter.

Mumsigt på kryssning Höga Kusten

Ombord väntar kulinariska upplevelser för alla magar. På utresan njuter du av Svenska Kocklandslagets goda middagsbuffé, och på hemresan dukar vi upp en dignande skaldjursbuffé tillsammans med ett urval av kötträtter och vegetariska rätter. Hummer, kräftor, marinerade sommargrönsaker och kryddstekt oxfilé – här saknas inget! Vin, öl, läsk och kaffe ingår till bufféerna. Barnen har så klart en egen buffé att plocka godbitar från.

Tips! Uppgradera till trerätters à la carte-middag eller grillfat/surf & turf i restaurang Ocean Grill. Och du, glöm inte att förboka frukost (115:-/pers) eller brunch (189:-/pers) ombord.

Sköna nöjen till sjöss

På vårt kryssningsfartyg Viking Cinderella bjuds det på underhållning av högsta kvalitet med shower eller uppträdanden varje kväll.

Före kvällsunderhållningen i Club Étage passar kryssningsvärdarna på att berätta mer om just din eller dina sommardestinationer. Och så klart är dansgolvet öppet! Snurra runt med klass eller testa nya steg som aldrig någonsin skådats tidigare. 

I vinbaren Bottega kan du njuta av levande musik med något gott i handen. Om vädret tillåter bjuder vi på levande musik ute på däck också. Koppla av till smäktande pianotoner och vacker trubadursång. Skön stämning och magiska skärgårdsvyer, ja det får du på köpet. 

Himmelska spakurer

Vill du unna dig lite extra semesterlyx? Välj och vraka bland ett urval av mjukgörande spakurer på Cinderella SPA Wellness. Samtliga behandlingar och produkter är signerade BABOR, känt från förstklassiga hotell världen över. Du vet den där känslan av att glida fram på små lätta moln – den kan bli din i sommar.

Förboka samtidigt som du bokar kryssningen. Obs! På vissa avgångar kan bokning endast ske ombord, i mån av plats.

Fyndchans i taxfreen

Upp till 40% förmånligare än i land! Men det är inte bara priserna i våra taxfreebutiker som gör dig glad utan även det stora sortimentet ombord. Planera dina inköp redan hemma vid köksbordet.

Karta

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
11/12-2022Adventskryssning till VisbyMer än 82 150:-BokaMer information
18/12-2022Adventskryssning till VisbyMer än 82 150:-BokaMer information

Hotell

Viking Line M/S Cinderella
Viking Line M/S Cinderella
Välkommen ombord på Östersjöns enda renodlade kryssningsfartyg. Boka en somrig skärgårdskryssning eller följ med på en lite längre tur och upplev pärlor som Visby och Höga Kusten. Så klart finns även...