Skip to main content

Burg 2 dagar

Välkomna att följa med oss till Burg under 2024! Konceptet är det samma men med lite ändrade utföranden.
Nytt för i år är att vi bor på Gasthof Meetz lite utanför Burg vilket medför att dagsprogrammet blir något annorlunda. Läs mer under dagsrprogrammet nedan!


Välkommen till Gasthof Meetz hotell

Vi, familjen Meetz och vårt team, har välkomnat våra gäster i den lugna kommunen Bannesdorf i 45 år nu – vill välkomna dig till vårt hotell på vår underbara och soliga Fehmarn. Upplev det avkopplande lugnet, den raffinerade atmosfären och vår charmiga gästfrihet på Gasthof Meetz. Luta dig tillbaka och koppla av i de bekväma solstolarna med huva i hotellets trädgård och njut av solskenet. Kom hit och njut av den lantliga idyllen i den vackra kommunen Bannesdorf. Det finns en sak vi är särskilt stolta över och som du förmodligen bara hittar här: det mesta av vårt kött kommer från vår egen gård . På så sätt vet vi alltid att vi bara serverar dig den bästa kvaliteten.

Dagsprogram

 • Dag 1

  Resan startar tidigt på morgonen och efter ca 2 timmars körning stannar vi för frukost. Färden går sedan vidare via färja Helsingborg-Helsingör, genom Danmark och färja Rödby-Puttgarden. Väl framme får vi ett par timmar att strosa runt inne i Burg, för att sedan åka mot vårt hotell Gasthof Meetz där vi checkar in för att sedan bjudas på en vin alt. öl, gin eller whiskyprovning (beroende på avresedatum), för de som önskar. På kvällen äter vi en gemensam middag på hotellet.

 • Dag 2

  Efter frukost packar vi in i bussen för att åka vidare för shopping på Calles i Burg, där finns det mesta i dryckesväg, till låga priser. Avresa från Calles i Burg kl 11.30, till färjan i Puttgarden med avgång 12:40 och sedan vidare genom Danmark för överfart Helsingör-Helsingborg. Vi gör ett mat stopp på hemresan och beräknar att vara tillbaka i Östergötland vid 21-tiden.

Avgångs- och ankomsttider

Plats På- och avstigning Avresa Hemkomst
Vadstena Brandstation   04:00
Linköping Fjärrbussterminal   04:20
Motala Centralstation   04:20
Skänninge Torget   04:40
Mjölby Fjärrbussterminal   05:00
Ödeshög Östgötaporten   05:25
Jönköping M2   06:00

Tillval och tillägg

Rumsval och övrigt

 • Dubbelrum 0:-
 • Enkelrum 400:-
 • Avbeställningsskydd 50:-
 • Platsreservation 50:-

Karta

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
6/9-2024Burg 2 dagar med vinprovningMer än 82 975:-BokaMer information
11/10-2024Burg 2 dagar med ölprovningMer än 82 975:-BokaMer information
15/11-2024Burg 2 dagar med whiskeyprovningMer än 82 975:-BokaMer information

Vanliga frågor

Om du inte hittar svaret till din fråga, kontakta oss på info@blaklintsbuss.se eller ring oss på 0142-121 50.

Bussrelaterade frågor

 • Finns det eluttag på bussen?

  Samtliga utav våra turistbussar samt skolbussar har någon form utav laddning monterad ombord. 
  Vissa har enbart eluttag och andra har enbart USB typ A monterat.

   

  USB typ C är just nu inte monterat i någon utav våra fordon.

 • Finns det WiFi på bussen?

  Våra turistbussar samt skolbussar utrustas med WiFi så snart det är möjligt efter leverans. Våra bredband levereras utav 3.

Reserelaterade frågor

 • Får man ett inbetalningskort när man beställer en resa från er egna reportoar?

  Nej, det enda man får är ett deltagarbevis med OCR-nummer samt Bankgironummer skrivet på från vårt bokningssystem.

  För att få ett inbetalningskort är enda möjligheten att betala via Klarna och välja faktura, i det fallet är det ett inbetalningskort på den fakturan.

 • Hur fungerar avbeställningskyddet?

  Ett avbeställningsskydd är en extra försäkring som tecknas vid bokning utav resan, denna tjänst går inte att lägga till i efterhand. Behöver du utnyttja ditt avbeställningsskydd får Du betala för vad avbeställningskyddet kostar samt en administrativ avgift på 100 kr/person. Vad abeställningskyddet kostar beror på reslängd, det billigaste kostar 50 kr/person och det dyraste 160 kr / person för längre resor. Så kostar en resa 1500 kr/ person får du tillbaka 1325 kr om avbeställningsskyddet kostar 75 kr och med administrativa avgiften på 100 kr.

  Försäkringen måste tecknas på alla resande för att vara giltig för hela gruppen samt ett uppvisande utav läkarintyg krävs.

 • Hur mycket får man handla på era utlandsresor?

  Vi har en maxvikt på 100 kg/person som det går bra att handla för. Bokning utav flera platser är inte tillåtet på våra egna resor.

 • Kan man göra en platsreservation på bussen?

  Det går jättebra att förboka en specifik plats ombord på våra bussar. Detta är en tilläggstjänst och kostar därför 50 kr/person extra.