Dagsprogram

 • Dag 1

  Tidigt på morgonen lämnar vi Östergötland och beger oss mot Tyskland och Rostock. Efter några timmars färd stannar vi för frukostrast. Sedan fortsätter vi mot Helsingborg för att ta färjan till Helsingör. Vi reser genom Danmark mot Gedser**, där vi tar färjan till vårt slutmål Rostock. Vi checkar in på hotellet och äter en gemensam middag på kvällen.

 • Dag 2

  Efter frukost åker vi till Calles och efter det till köpcentret Kaufland eller till Karls Lada med bondemarknaden för de som vill. På Karls Lada kan du titta på kafferostning, marmeladkokning och ta en kopp kaffe på det mysiga Caféet. Här kan du handla allt från bröd, vin och mat till kläder. Så småningom är bussen fullastad och det är dags att åka tillbaka till centrum. På eftermiddagen kan man ta en titt på staden och besöka små butiker och mysiga restauranger.

  På Oktofestresan så öppnar öltältet klockan 17:00 med DJ och levande musik. Kommer man iklädd traditionell bayersk kostym så får man en "Halsrengörare" gratis vid entrén!

 • Dag 3 (På tredagarsresor)

  Vi packar in i bussen och beger oss mot hamnen och tar färjan till Gedser. Efter ett antal timmar genom Danmark och Sverige och ett stopp för mat är vi hemma i Östergötland igen.

 • Dag 3 ( på Fyrdagarsresor)

  Frukost i lugn och ro. Sedan har ni en hel dag i Rostock för egna strövtåg och äventyr. Gemensam middag på hotellet.

 • Dag 4

  Vi packar in i bussen och beger oss mot hamnen och tar färjan till Gedser . Efter ett antal timmar genom Danmark och Sverige och ett stopp för mat är vi hemma i Östergötland igen.