Skip to main content

Adventskryssning till Visby söndag 5/12, 12/12 och 19/12

Upplev julmagin i Visby under tre unika adventskryssningar. Du får två stämningsfulla kvällar ombord och en dag på ett vintergnistrande Gotland, och kan gå på julkonsert eller stadsvandring med våra skickliga guider. Kocklandslagets julbord och gotländsk middag ingår i kryssningspaketet.


Julbordet är dukat

Ombord väntar kulinariska upplevelser för alla magar. På utresan njuter du av en trerätters middag med smak av Gotland (exkl dryck), och på båtresan hem från Gotland dukar vi upp Svenska Kocklandslagets stora julbord (vin, öl, läsk och kaffe ingår) med traditionell touch, fyllt av vällagade svenska klassiker toppat med en hel del vegetariska och veganska rätter. Nygriljerad skinka, inlagd sill av alla de slag, krispig grönkål och ris à la Malta. Här finns verkligen allt du kan önska dig av julens smaker!

Måltiderna serveras både i The Buffet och i à la carte-restaurang Seaview.

Brunch och frukost ingår endast i avgångarna 5/12 samt 12/12 och är tillval 19/12.


Underhållning på Östersjön

Räkna med många trivsamma nöjen under din adventskryssning till Visby. Ombord väntar en sprakande julshow, musikunderhållning och aktiviteter tillsammans med julvärden på sitt allra festligaste julhumör.

Den 13/12 står Cinderellas eget luciatåg beredda att bjuda på stämningsfylld skönsång. Håll utkik – vi återkommer med mer information om kryssningsprogrammet inom kort!


Fyndchans i taxfreen

Upp till 40% förmånligare än i land! Men det är inte bara priserna i våra taxfreebutiker som gör dig glad utan även det stora sortimentet ombord. Planera dina inköp redan hemma vid köksbordet.


Himmelska spakurer

När unnade du dig en spabehandling senast? Vi misstänker att det var alldeles för länge sedan. Välj mellan några av våra populäraste kurer som bokas via drop-in ombord (45 resp 90 min långa), eller njut av en sparitual i vår bastu- och badavdelning. Läs mer om Cinderella SPA Wellness

Karta

Hotell

Viking Line M/S Cinderella
Viking Line M/S Cinderella
Välkommen ombord på Östersjöns enda renodlade kryssningsfartyg. Boka en somrig skärgårdskryssning eller följ med på en lite längre tur och upplev pärlor som Visby och Höga Kusten. Så klart finns även...