Bussresa till
Så som i himmelen
Oscarsteatern, Stockholm


En av svensk filmhistorias mest älskade filmer blir nu årets mest efterlängtade musikal på Oscarsteatern! Kay Pollaks Så som i Himmelen sågs av drygt 1,4 miljoner svenskar på bio, fick 8 Guldbaggenomineringar, en Oscarsnominering för Bästa Utländska film och hela världen tog historien om den lilla kören till sina hjärtan.

I höst återuppstår magin på Oscarsteaterns scen i en musikalversion av Kay och Carin Pollak och med nyskriven musik av Fredrik Kempe, en av landets starkaste musikaliska begåvningar. Med i musikalen är även Gabriellas sång (S. Nilsson/P. Bäckman) som låg på Svensktoppen i otroliga 68 veckor. Fredrik tonsätter den
gripande historien om världsdirigenten Daniel Daréus som efter ett sammanbrott plötsligt avbryter sin internationella karriär och återvänder till sin barndomsby. Han behöver tystnad, lugn och ro. Det dröjer inte länge förrän han övertalas att tacka ja till att ta över spillrorna av den lilla kyrkokören och där tar hans liv plötsligt en vändning när han lär känna byns färgstarka karaktärer: den charmiga kassörskan Lena, den traditionsbundne prästen Stig och hans fru Inger, den kuvade Gabriella, den strikta diakonissan Siv, den kärlekstörstande pensionären Olga och den härliga, överoptimistiska cykelhandlaren Arne. I dem möter Daniel vänner, fiender och där hittar han kärleken.

I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya stjärnskott Philip Jalmelid, världsstjärnan Malena Ernman, folkkäre Morgan Alling, skådespelarna och musikalstjärnorna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt och Christopher Wollter samt den nya talangen Tuva B Larsen. Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas av bl a Kajsa Reingardt, Rickard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson m.fl. Allt detta uppbackat av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

 • Pris: 1 325 kr/person inkl bussresa t/r och biljett till föreställningen.
  (Plastserna är på Parkett rad 12-14.)

 • Avbeställningsskydd: 75 kr/person
 • Platsreservering på bussen: 50 kr/person

Vi reser från

 • Mjölby Fjärrbussterminal kl 06.25
 • Skänninge Torget kl 06.40
 • Motala Central (Järnvägsstationen) kl 07.00
 • Linköping Fjärrbussterminal kl 07.50
 • Norrköping Resecentrum kl 08.30

 • Rast Nyköpingsbro 30 min.
  Ankomst Slottsbacken ca 11.30.
  Avresa till Oscarsteatern kl 14.15.

  Föreställningen börjar kl 15.00
  Föreställningens varar ca 2 tim och 55 min inkl paus.
  Hemfärd direkt efter föreställningens slut.


  Lördag 29/2 2020