Viking line Blåklintsbuss

Kryssning med Viking Line & Cinderella

Oavsett om du reser i ensam eller i grupp kan du vända dig till oss på Blåklintsbuss AB för att boka resor på Viking Line.

Kryssningsfartyget Cinderella har Östersjöns hetaste dansgolv, ett stort nöjesutbud och gästas av stjärnorna du inte får missa.

Upptäck underbara Åbo med Blåklintsbuss & Viking Line

Liten till formatet men av klass, kultur och historia – Åbo har mycket att erbjuda. Under en heldag i land kan du till exempel besöka Åbo Vetus & Ars Nova, sibeliusmuseet, Åbo konstmuseum eller Åbo slott.

Utforska härliga Helsingfors

Arkitekturen, design, god mat och shopping – vår finska grannhuvudstad är ett spännande resmål året om. Njut två kvällar ombord och en heldag i land med tid för shopping på Esplanaden, konst på Kiasma och en inspirerande konsertupplevelse till Jean Sibelius toner.

Tanka energi och stimulans till sjöss

Välkommen till Viking Lines konferenser! Konferensen är en av företagets mest effektiva energigivare och styrinstrument. Att finna de nya tankarna, att uppdatera affärsmålen och att få alla medarbetare motiverade på färden.
Vi ger dig konferenser med största inspiration till låga priser genom världens vackraste skärgård. Moderna konferensutrymmen med plats för upp till 500 personer och utrustning, 900 hytter, stora mässlokaler, några av Östersjöns bästa kockar, spaanläggning, aktiviteter, möjlighet till föreläsare och Sveriges bästa artister som underhåller er från stora scenen, Allt samlat under ett och samma tak.

Förstora konferensupplevelsen
Att byta miljö är hemligheten bakom en lyckad konferens. Nya intryck i omgivningen föder ju nytt engagemang i arbetet, Förstärk den kraften genom att gå av våra fartyg för en stund, ta del av en stad, ett nytt land, ett nytt hotell. Allt detta gör din konferens så mycket rikare. Viking Line samarbetar med några av Finlands och Ålands främsta konferenshotell och sätta ihop ett skräddarsytt paket av upplevelser såväl till havs som till land.

Taxfree på Viking Line

Dessutom erbjuder Viking Line taxfree-shopping med 25% lägre priser än på landbacken. Kliv ombord kryssningsfartyget Cinderella.


RING OSS OCH BOKA 0142 -121 50