Baltikum runt 6 dagar
Blåklintsbuss AB
i samarbete med
Dacke Buss

Dag 1
Vi åker mot Karlshamn och stannar i Eksjötrakten för en rast. Sedan fortsätter vi till Växjö, där Dacke Buss tar över resan. Resan går sedan till Karlshamn för vidare färd med båt till Klaipeda. Gemensam middag ombord.

Dag 2
Frukost ombord på båten innan vi fortsätter mot Vilnius. Här upptäcker vi staden genom en guidad stadsrundtur. Boende på centralt belägna Comfort Hotel LT. På kvällen äter vi en middag tillsammans på hotellet.

Dag 3
På resans tredje dag lämnar vi Litauen bakom oss och påbörjar resan mot Lettland och Riga. Här får vi med guide upptäcka stadens historia. Vi checkar in på moderna Tallink Hotel Riga innan vi njuter av middagen.

Dag 4
Efter frukost sitter vi ombord på bussen och njuter av vackra omgivningar när vi beger oss mot resans tredje land – Estland.
Med en lokalguide får vi upptäcka stadens arkitektur och lära känna dess historia.

Dag 5
På resans näst sista dag finns det gott om tid att på egen hand utforska Tallinn och njuta av lite shopping innan vi under sen eftermiddag tar oss till färjehamnen och checkar in på båten mot Stockholm. Ombord på båten ingår middag.

Dag 6
Vi äter frukost, går iland och beger oss hemåt mot Östergötland och Småland efter ankomst till Stockholm. Vi stannar på lämplig plats längs vägen för mat till självkostnadspris.

Pris: 7 695 kr/person inkl bussresa inkl transfer till Växjö, kompetent busschaufför med utbildning i hjärt– och lungräddning, färja Karlshamn-Klaipeda, 5 nätter del i dubbelrum/dubbelhytt insides, 5 frukostar, 5 middagar på hotell/båt, lokalguide i Vilnius, Riga och Tallinn, färja Tallinn-Stockholm och svensktalande svensktalande reseledare.

Enkelrumstillägg: 2 350 kr/person
Anmälningsavgift: 1 000 kr/person
Avbeställningsskydd: 160 kr/person
Platsreservering på bussen: 50 kr/person


Boka 3/5 2020

Riga
Tallinn