Lubeck Julmarknad 3 dagar

Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi ger oss iväg tidigt på morgonen och efter ca 2 timmars körning stannar vi för frukostrast. Färden går sedan vidare via färjan Helsingborg-Helsingör, genom Danmark och färjan Rödby-Puttgarden. Väl framme i Tyskland börjar vi med att shoppa i Heiligenhafen. När du handlar på Calles och Fleggaard kan du välja att betala med valuta eller kreditkort. De accepterar euro och danska, svenska och norska kronor och godkända kreditkort. Efter shoppingen åker vi vidare till Lübeck och checkar in på Park Inn by Radisson. På kvällen äter vi en gemensam middag.

  • Dag 2

    Efter frukost är hela dagen fri för egna aktiviteter. Från slutet av november förvandlas Lübeck till en enda stor juldröm. Passa på att ströva runt på de dekorerade gatorna i Gamla Stan och besök de många jul- och konsthantverksmarknaderna På kvällen gemensam middag.

  • Dag 3

    Efter frukost checkar vi ut från hotellet och ber oss hemåt. Färd går via Puttgarden-Rödby genom Danmark för överfart Helsingör-Helsingborg. Vi gör ett stopp för mat på hemresan.