Oslo - Köpenhamn 2 dagar

Program

Upplev två nordiska huvudstäder och en skön avkopplande kryssning med DFDS Seaways moderna färjor.

 

Dag 1


Vi reser från hemorten på morgonen till Oslo. Ta en rundtur på Karl Johan på egen hand innan det är dags att gå ombord på färjan. Turen går genom den vackra Oslofjorden innan det är dags för middag. Efter middagen kan man ta en runda på dansgolvet till Livebandet eller så finns möjlighet att sitta ner i någon av barerna ombord. För den som gillar att botanisera bland hyllorna i taxfree-butiken, är Sea Shop öppen till sent på kvällen.

Dag 2


Dagen startar med en stor frukostbuffé. Kl 09.45 är färjan i land och vi får en guidad tur i Köpenhamn och lite egen tid innan vi vänder åter hemåt.


Medtag pass / internationellt ID på resan

Dagsprogram

  • Dag 1

    Vi reser från hemorten på morgonen till Köpenhamn, där vi får lite guidning och en stund på stan innan färjan avgår. Ca 15:00 åker vi till hamnen. Väl ombord går turen genom Öresund via Ven längs den Skånska kusten innan det är dags för middag. Efter middagen kan man ta en runda på dansgolvet till livebandet eller så finns möjlighet att sitta ner i någon utav barerna ombord. För den som gillar att botanisera bland hyllorna på taxfree-butiken, är Sea Shop öppen till sent på kvällen!

  • Dag 2

    Dagen startar med en stor frukostbuffé. Klockan 09:45 är färjan i land och vi får en guidning och lite egentid i Oslo innan vi åker hemåt klockan 14:00!

Karta

Avgångar & priser

AvresaDestinationLediga platserFrån pris
2/10-2023Tre länder två huvudstäderMer än 82 150:-BokaMer information