Skidresa till Österrike


Njut av glänsande pudersnö och klarblå himmel i vinterparadiset, Pitztal.

Pitztal är en riktigt vinterpärla och en 40 kilometer lång dalgång som ligger i Tyrolen i Österrike. Denna otroligt vackra natur är ett skidparadis för som den som vill glida nerför backarna i en miljö som samtidigt tar andan ur dig på fler än ett sätt.
Här finns sammanlagt 100 kilometer pister för skid- och snowboardåkare och det finns även Fun Park och halfpipe för den som söker efter mer spänning och utmaning.

Cirka 1,2 miljoner turister besöker varje år denna fantastiska region för att åka skidor och njuta av allt annat som finns att uppleva.
En oslagbar natur tillsammans med häftiga upplevelser och bra nöjesutbud för stor som liten gör detta till ett av Europas bästa resmål.

Utsikten från toppen av backen är nästan oslagbar. Här ser man hur bergen sträcker sig som snöklädda pelare upp mot det spända himlavalvet och ramar in Tyrolen bakom sin mur av fjäll. Res med oss på Blåklintsbuss för en upplevelse utöver det vanliga.

  • 7950 :-/person inkl bussresa, hotell med del i dubbelrum samt halvpension (frukost, middag) 7 nätter. På hotellet ingår även eftermiddagssnacks kl 15.00-16.30 samt bastuavdelning med finsk bastu, ångbastu och infraröd karbin.
  • Enkelrumstillägg: 1 350 kr
  • Avbeställningsskydd: 160 kr/person
  • Liftkort 6 dagar vuxen: 2 350 kr
  • Liftkort 6 dagar – 18 år: 1 410 kr
  • 16-25/2-2018

Anmälningsavgift: 500 kr/person

Enkelrumstillägg: 1 350 kr

Avbeställningsskydd: 50 kr/person


Dag 1 Avresa från Östergötland på morgonen. Vi stannar till i Ljungby för lite rast och fortsätter sedan färden. Resan går sedan via färjorna Helsingborg-Helsingör och Gedser-Rostock. Vi når Tyskland på kvällen och då är det dags att för sömn medan bussen rullar vidare söderut.

Dag 2 När alla vaknat stannar vi till för frukost och bussen anländer sedan Jerenz mitt på dagen. Vi bor på Hotel Alpenfriede, som ligger ca 7 minuters bussresa från skidbackarna. Hotellet är ett populärt familjehotell, som ligger på en solig sluttning ovanför den pittoreska orten Jerenz med utsikt över bergen i Pitzalalperna.

Dag 3-8 Ut i backarna och ha roligt! Gratis skidbuss, hållplatsen ligger 50 m från hotellet. Vi beställer liftkort alla som så önskar.

Dag 9 Efter en förhoppningsvis härlig skidvecka påbörjar vi vår hemresa efter frukost. Färden hem går via Puttgarden – Rödby med lämpliga stopp.

Dag 10 Åter till hemorten.

Boka online eller ring till 0142-121 50 för att boka din resa!


BLÅKLINTSBUSS AB
Besöksadress:
Kyrkogatan 30 (G:a Lokstallet)
595 30 MJÖLBY
Telefon: 0142-121 50
Fax: 0142-121 34
E-post: info@blaklintsbuss.se
www.blaklintsbuss.se

Boka 16/2 – 2018 Skriv ut